✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Sportrevalidatie in Loenhout

Heeft u een blessure, en bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige praktijk voor sportrevalidatie in Loenhout of directe omgeving? Sportrevalidatie richt zich op het herstel na een blessure, opgelopen tijdens het sporten. Daarnaast is sportrevalidatie ook geschikt voor andere blessures die bijvoorbeeld zijn opgelopen bij dagelijkse werkzaamheden.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Waarom sportrevalidatie?

Weer terugkomen op het niveau van voor uw blessure, of het nu gaat om sport, werk of een operatie, is het hoofddoel van sportrevalidatie. Sportrevalidatie houdt het terugbrengen van de belastbaarheid van het lichaam in, op het niveau van voor de blessure of operatie. Na de sportrevalidatie bent u weer in staat om te sporten of werken zoals u dat voorheen gewend was. Daarbij kijken we ook gericht naar het voorkomen van nieuwe blessures.

Sportrevalidatie in Loenhout en omgeving

U kunt bij ons, als specialist in sportrevalidatie vlak bij Loenhout, terecht voor een doeltreffende behandeling van uiteenlopende blessures. Daarnaast is sportrevalidatie in onze praktijk in Hoogstraten, in regio Loenhout ook zeer geschikt én efficiënt voor het herstellen na een ingrijpende operatie. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan dry needling als onderdeel van uw revalidatie? We vertellen u graag meer.

Wij doen meer dan alleen klachten behandelen

Sportrevalidatie vraagt om een deskundige aanpak. MOVE TO GO onderscheidt zich door niet alleen klachten te behandelen, maar zich altijd op de patiënt als één geheel te richten. In overleg met u kiezen we de beste behandelwijze, om uw klachten snel en effectief te verminderen en weg te nemen. Bij ons kunt u naast sportrevalidatie ook terecht voor manuele therapie, dry needling en osteopathie. U betaalt bij MOVE TO GO nooit een groot bedrag ineens. Betalingen handelt onze kinesist uit regio Loenhout altijd per behandeling af.

Maak direct een afspraak

Heeft u klachten? Maak vandaag nog een afspraak voor een eerste gesprek in onze praktijk voor sportrevalidatie nabij Loenhout. MOVE TO GO pakt graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij MOVE TO GO, of heeft u vragen over sportrevalidatie of onze andere behandelingen? Neem contact met ons op! Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be.