✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Dry needling in Hoogstraten

Zoekt u een deskundige en betrouwbare kine voor dry needling in Hoogstraten of directe omgeving? Dry needling is een behandelmethode waarbij dunne naalden in de huid of in spieren worden gestoken. Dit is een effectieve methode bij myofasciale klachten. Daaronder verstaan we klachten in het houdings- en bewegingsapparaat. De oorzaak van deze klachten ligt vaak in spierverharding of spierknopen, die we triggerpoints noemen. Met dry needling, die wij als kine u graag aanbieden, pakken we de specifieke pijn- en triggerpoints aan. Dry needling betekent dat er met de naalden niets geïnjecteerd wordt. De naalden worden alleen gebruikt om mee in triggerpoints te prikken.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Dry needling in Hoogstraten en omgeving

MOVE TO GO, gevestigd in Hoogstraten, is gespecialiseerd in dry needling én kine. Samen met u analyseren wij uw klachten, en stemmen daar de best mogelijke behandeling op af. Hoe gaan wij te werk? We beginnen met een analyse van uw klachten, waarbij we de spieren of spiergroepen die de klachten veroorzaken onderzoeken. Met de dry needlingtherapie inactiveren we de triggerpoints, waardoor de doorbloeding van de spieren toeneemt. Daarbij neem de verharding van de spieren af en daarmee ook de pijnklachten.

Klachten behandeling en zoveel meer

MOVE TO GO is een kinepraktijk uit Hoogstraten, met als specialisatie kine en dry needling. Wij zijn naast dry needling ook gespecialiseerd in kine, manuele therapie en sportrevalidatie. We onderscheiden ons graag door niet alleen klachten te behandelen, maar ons altijd op de patiënt als één geheel te richten. Wij communiceren open en eerlijk, u weet hierdoor altijd meteen waar u aan toe bent. U zit bij ons bijvoorbeeld nooit vast aan een langdurig traject waarvoor u een groot bedrag ineens betaalt. Betalingen handelen we altijd per behandeling af.

Wilt u meer weten? Bel of mail, of maak direct een afspraak!

Wanneer u klachten heeft, is het belangrijk dat u er niet te lang mee rondloopt. Wij pakken graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan. Zoekt u een praktijk voor kine of dry needling en woont u in Hoogstraten of omgeving? Neem dan snel contact op met ons! Maak direct een afspraak, bel voor meer informatie naar +32 491 369 382 of stuur een e-mail naar info@movetogo.be.