✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Sportrevalidatie in Hoogstraten

Zoekt u een deskundige praktijk voor sportrevalidatie in Hoogstraten of directe omgeving? Sportrevalidatie richt zich niet alleen op sportblessures, maar ook op behandeling van blessures die zijn opgelopen bij dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast is de sportrevalidatie die we in Hoogstraten aanbieden een uitstekende methode om te herstellen na een operatie. Het doel van sportrevalidatie is altijd om u te helpen terug te komen op uw oude niveau, of het nu gaat om sport, werk, of herstel na een operatie. Sportrevalidatie helpt de belastbaarheid van uw lichaam terug te brengen naar het niveau van voor de blessure of operatie. Daarnaast is sportrevalidatie ook gericht op het voorkomen van nieuwe blessures.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Sportrevalidatie in Hoogstraten en omgeving

Een specialist in sportrevalidatie van onze praktijk in Hoogstraten helpt u graag met doeltreffende behandelingen van uiteenlopende blessures. Wij onderscheiden ons door niet alleen klachten te behandelen, maar zich altijd op de patiënt als één geheel te richten. We bespreken en onderzoeken uw klachten om samen met u tot de beste behandelwijze te komen en zo uw klachten snel en effectief te verminderen en weg te nemen. MOVE TO GO biedt naast sportrevalidatie ook osteopathische behandelingen en manuele therapie aan. Ook voor een behandeling dry needling in Hoogstraten zit u goed bij ons. Bij onze kinepraktijk in Hoogstraten komt u nooit voor verrassingen te staan, zoals grote betalingen ineens, want betalingen handelen we altijd per behandeling af.

Maak direct een afspraak

Wanneer u lichamelijke klachten heeft, is het belangrijk deze zo snel mogelijk aan te pakken. Wacht niet te lang en maak vandaag nog een afspraak voor sportrevalidatie in onze praktijk in Hoogstraten. We pakken graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij MOVE TO GO, of heeft u vragen over onze klantvriendelijke tarieven, sportrevalidatie of onze andere behandelingen? Neem contact op met onze praktijk! Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be.