OVER MIJ

Ik ben Goossenaerts Naomi, geboren in 1992.
Familie en vrienden zullen me beschrijven als een sociaal, ambitieus, zorgzaam en vrolijk persoon. Mijn inziens ligt de focus voor een goede behandeling op het kijken naar en het behandelen van de patiënt als één geheel. 
Mijn studentenleven in een notendop:

Mijn opleidingen

In juni 2017 studeerde ik met onderscheiding af als Master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen met als specialisatie musculoskeletale (spieren, botten en gewrichten) aandoeningen en sport. 

In mei 2022 ben ik met grote onderscheiding afgestudeerd als gediplomeerd osteopaat aan FICO Osteopathy Academy. Dit is een 5-jarige opleiding waarin het menselijke lichaam als één geheel wordt bekeken. Ook het viscerale (organen) en craniale (schedel) aspect komen aan bod in deze opleiding.

In september 2022 start ik met de opleiding osteopathie voor baby's en kinderen aan FICO Osteopathy Academy. 
Dit is een 2-jarige opleiding opgesplitst in:
- Jaar 1: baby's van 0-3 jaar 
- Jaar 2: kinderen van 3-18 jaar
In 2019 behaalde ik mijn certificaat van het postgraduaat van Dry Needling op FICO Osteopathy Academy. Hier volgde ik de modules Basic en Advanced.  

Hoogstraten VV

Reeds verschillende seizoenen (sinds 2017-2018) maak ik deel uit van 1ste nationaler Hoogstraten VV. Ieder weekend ben ik aanwezig tijdens de match van de A-kern. Hier ben ik verantwoordelijk voor de verzorging van spelers voor, tijdens en na de match.
Alsook ben ik iedere dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond te vinden op de training van het eerste elftal van Hoogstraten VV.