✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Osteopaat in Hoogstraten

Heeft u lichamelijke klachten en zoekt u een betrouwbare en deskundige osteopaat in Hoogstraten of directe omgeving? Een behandeling door een osteopaat kan lichamelijke klachten, zoals spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn en nog veel meer aanzienlijk verlichten. Osteopathie richt zich namelijk op het vinden en behandelen van lichamelijk klachten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pijn aan uw rug, knie, heup of enkels en problemen met lichaamsbewegingen. De osteopaat spoort de bron van de klachten op en behandelt deze gericht, zodat uw klachten verminderen of zelfs verdwijnen en u meer kracht en stabiliteit ervaart in uw lichaam.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Ervaren osteopaat vlakbij Hoogstraten

Bij MOVE TO GO nabij Hoogstraten kunt u terecht voor een doelgerichte behandeling door een erkend osteopaat. Samen bespreken en onderzoeken wij uw klachten om te komen tot een optimaal behandelplan. Het belangrijkste uitgangspunt daarbij is de visie op het lichaam als één geheel, zodat niet alleen plaatselijke klachten verminderen, maar ook de gezondheid in het algemeen wordt versterkt. Het is daarom ook een ideale behandeling voor kinderen en zelfs baby’s.

Wij zijn van meerdere markten thuis

Naast kinesist in Hoogstraten, werken wij ook als osteopaat. Verder zijn wij ook gespecialiseerd in manuele therapie, sportrevalidatie en dry needling. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent, betalingen handelen we altijd per behandeling af. Heeft u klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak vandaag nog een afspraak bij onze osteopaat in Hoogstraten.

Boek vandaag nog een vrijblijvende afspraak

Zoekt u een osteopaat of een expert in sportrevalidatie in Hoogstraten of directe omgeving? Maak direct een afspraak voor een behandeling! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze behandelingen en wie wij zijn? Neem hiervoor direct contact met ons op. Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be