✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Kinderosteopathie

Kinderosteopathie in mijn praktijk in Hoogstraten biedt een veilige en effectieve aanpak om tal van gezondheidsproblemen bij kinderen te behandelen. Het is een gespecialiseerde vorm van osteopathie die zich richt op de unieke behoeften van groeiende lichamen. Of uw kind nu een baby is of al naar school gaat, kinderosteopathie bij MOVE TO GO kan een verschil maken.

Wilt u van uw klachten herstellen?

De veelzijdigheid van kinderosteopathie

Er zijn diverse redenen waarom u naar een kinderosteopaat zou gaan. Het kan gaan om problemen met de motorische ontwikkeling, pijnklachten, maar ook bedplassen en gedragsproblemen. Als osteopaat duik ik diep in de weefsels, spieren en gewrichten om de oorzaken van deze problemen te identificeren en te behandelen. Kinderen die met pijn of andere klachten kampen, voelen zich minder goed en ervaren meer stress, wat ze op verschillende manieren kunnen uiten. Denk bijvoorbeeld aan krampen in het spijsverteringsstelsel, een veelvoorkomend probleem bij baby’s en jonge kinderen, wat kan leiden tot huilen, slaapproblemen en zelfs gedragsproblemen. Kinderen kunnen vaak niet uitleggen wat er aan de hand is, maar met kinderosteopathie kunnen veel meer problemen worden opgelost dan u wellicht denkt. 

Maak nu een afspraak voor een gezonder kind

Als u het beste wilt voor uw kind, aarzel dan niet om een afspraak te maken voor kinderosteopathie. MOVE TO GO staat klaar om u en uw kind de best mogelijke zorg te bieden. Een afspraak maken is de eerste stap om komaf te maken met de klachten die uw kind belemmeren. Een gezonder, gelukkiger leven voor uw kind is slechts een telefoontje verwijderd. Wacht niet langer; uw kind verdient het beste. Bel naar +32 491 369 382 om uw afspraak in te plannen.