✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Osteopathie bij krampen baby's

Osteopathie is de effectieve manier om baby’s te verlichten van die pijnlijke, ongemakkelijke krampen in de buik. Krampjes zijn een fenomeen dat veel ouders bezighoudt en kan leiden tot slapeloze nachten, zowel voor de baby als voor u. Bij MOVE TO GO in Hoogstraten begrijpen we hoe verontrustend en vermoeiend deze situatie kan zijn, en we zijn hier om u te helpen.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Hoe osteopathie helpt bij baby’s met krampen

Wanneer u bij ons langskomt met uw baby die last heeft van krampen, zal de osteopaat een grondige evaluatie uitvoeren. Osteopathie bij baby’s met krampen omvat het zorgvuldig onderzoeken van spieren, weefsels en gewrichten om mogelijke oorzaken van de krampen, zoals een foute houding of obstructies, te identificeren. Vervolgens worden gerichte manuele technieken toegepast om spanning en onevenwichtigheden in het spijsverteringssysteem van uw baby te verlichten. Op die manier zal uw baby minder last ervaren van krampjes of reflux en een comfortabeler leven tegemoet gaan.

Zet de stap en maak een afspraak

Als u echt komaf wilt maken met de krampen die uw baby zo veel ongemak bezorgen, maak dan nu een afspraak bij onze kinepraktijk in Hoogstraten. U krijgt bij ons de beste zorg, zodat u en uw baby weer rustige nachten tegemoet gaan. Aarzel niet langer; een leven vrij van pijnlijke krampen voor uw baby is slechts een afspraak verwijderd. Maak uw afspraak online of bel naar +32 491 369 382 om een osteopathiebehandeling in te plannen.