✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Osteopathie reflux baby

Osteopathie biedt een zachte maar effectieve aanpak voor reflux bij uw baby. Reflux is een probleem dat veel baby’s en hun ouders nachtenlang wakker houdt. Het kan erg verontrustend zijn, maar gelukkig zijn er manieren om deze kwaal te behandelen. Bij MOVE TO GO in Hoogstraten nemen we uw zorgen over serieus en bieden we deskundige zorg op maat voor uw baby in de vorm van osteopathie.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Hoe osteopathie helpt bij reflux bij een baby

Als u naar ons toe komt met een baby die last heeft van reflux, start de osteopaat met een uitgebreide evaluatie. Deze evaluatie richt zich op het identificeren van eventuele spanningen of blokkades in het lichaam van uw baby die kunnen bijdragen aan de reflux. Door middel van zachte manipulaties en technieken kan de osteopaat deze onevenwichtigheden corrigeren, waardoor het spijsverteringssysteem van uw baby beter gaat functioneren en de symptomen van reflux verminderen. Heeft uw baby ook last van krampen? Dan proberen we ook meteen een oplossing hiervoor te vinden. Op die manier kan uw baby weer zonder klachten groeien.

Ontdek de juiste oplossing in onze praktijk

Als u echt de refluxklachten van uw baby wilt aanpakken, is het tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij onze praktijk in Hoogstraten en geef uw kind de kans op een comfortabeler, vrediger leven. We bieden een persoonlijke, gerichte behandeling die is afgestemd op de unieke behoeften van uw baby. Aarzel niet; een toekomst zonder reflux voor uw baby begint met het maken van die eerste afspraak voor osteopathie. Gebruik de online boekingstool of bel ons op +32 491 369 382.