✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Kinesist in regio Minderhout

Bent u op zoek naar een efficiënte en professionele kinesist in Minderhout of directe omgeving? Een kinesist verhelpt en verzacht lichamelijke pijn en bewegingsproblemen. Een behandeling door een kinesist bestaat doorgaans voor een groot deel uit gerichte oefeningen, eventueel aangevuld met andere behandelingen, zodat de pijn vermindert en u weer vrij kunt bewegen. Ziekte, ongevallen of blessures kunnen allemaal de oorzaak zijn van pijn en problemen met bewegen. Een kinesist helpt u graag bij het verminderen van pijn en het verbeteren van de kwaliteit van bewegingen.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Kinesist in Minderhout en omgeving

Heeft u pijn aan uw spieren of gewrichten, moeite met bewegingen of andere lichamelijke klachten? Bij MOVE TO GO uit Hoogstraten, een kinepraktijk op slechts enkele kilometers van Minderhout, kunt u terecht voor deskundige en effectieve kine en osteopathiebehandelingen. Samen met u brengen we uw klachten in kaart, om tot een optimaal behandelplan te komen.

Waarom u met een gerust hart rekent op ons

Hoe gaan we bij MOVE TO GO te werk? Allereerst analyseren we met u uw klachten en onderzoeken we de oorzaak. Op basis hiervan stellen we voor u een behandelplan samen, gericht op vermindering van pijnklachten en verbetering van bewegingen. Wij zijn gevestigd vlak bij Minderhout en zijn naast kine gespecialiseerd in manuele therapie en sportrevalidatie. MOVE TO GO onderscheidt zich door niet alleen klachten te behandelen, maar zich altijd op de patiënt als één geheel te richten. Wij leveren graag maatwerk in kinesitherapie. U zit bij MOVE TO GO nooit vast aan een langdurig traject, waarvoor u een groot bedrag ineens betaalt. Betalingen handelen we altijd per behandeling af.

Maak gebruik van onze expertise

Woont u in Minderhout of directe omgeving en zoekt u een kinesist? Maak direct een afspraak bij ons! Wilt u eerst meer informatie over kinesitherapie of dry needling in Minderhout of heeft u vragen? Neem hiervoor gerust eens contact met ons op. Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be