✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Dry needling in Minderhout

Heeft u spier- of andere pijnklachten en bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige praktijk voor dry needling in Minderhout of directe omgeving? Dry needling is een behandelmethode, waarbij we werken met dunne naalden die in huid en spieren worden gestoken. Dry needling wil zeggen dat er niets geïnjecteerd wordt, maar dat alleen het triggerpoint wordt aangeprikt. Het uitgangspunt van deze techniek is het behandelen van pijn die wordt veroorzaakt door triggerpoints. Een triggerpoint is een spierverharding of spierknoop, die beperking van bewegingen, stijfheid, krachtsverlies en pijn kan veroorzaken. Dry needling is gericht op myofasciale klachten. Daaronder verstaan we klachten in het houdings- en bewegingsapparaat, die veroorzaakt worden door triggerpoints in een of meerdere spieren.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Dry needling in regio Minderhout

Bij MOVE TO GO, kinepraktijk gevestigd in Hoogstraten, op slechts enkele kilometers van Minderhout, kunt u hiervoor terecht. Dry needling is een van onze specialisaties, naast manuele therapie en sportrevalidatie. Wat kunt u verwachten van dry needling bij MOVE TO GO in regio Minderhout? Allereerst analyseren we de klachten en onderzoeken we de spieren of spiergroepen die de klachten veroorzaken. De dry needling therapie is gericht op het inactiveren van de triggerpoints, waardoor de doorbloeding van de spieren toeneemt, en de verharding afneemt, en daarmee ook de pijnklachten.

Waarvoor u bij ons terecht kunt

Dry needling is de expertise van MOVE TO GO in Hoogstraten, op een paar minuten rijden van Minderhout. We onderscheiden ons door niet alleen klachten te behandelen, maar altijd onze focus op de patiënt als één geheel te richten. Wij handelen graag met een open en eerlijke werkwijze. Zo betaalt u bij ons nooit onverwachts een groot bedrag in een keer. Betalingen handelen we altijd per behandeling af. Heeft u klachten? Maak dan vandaag nog een afspraak. Onze kinesist uit regio Minderhout pakt graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij MOVE TO GO? Of heeft u vragen over dry needling, osteopathie in Minderhout, over onze tarieven of onze andere behandelingen? Neem dan contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@movetogo.be, of bel naar +32 491 369 382.