✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Osteopaat in Minderhout

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige osteopaat in Minderhout of directe omgeving? Heeft u lichamelijke pijnklachten, zoals spierpijn, gewrichtspijn, hoofdpijn of andere lichamelijk klachten, zoals spijsverteringsproblemen? Een behandeling door een osteopaat kan uw klachten aanzienlijk verlichten. Osteopathie richt zich op het vinden van oorzaken en behandelen van lichamelijk klachten, bijvoorbeeld pijn aan gewrichten of weefsels en problemen met lichaamsbewegingen. De osteopaat spoort de bron van de klachten op en behandelt deze gericht, met als doel dat uw klachten verminderen of verdwijnen en u meer stabiliteit ervaart in uw lichaam.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Osteopaat voor Minderhout en omgeving

Bij onze osteopaat in Hoogstraten, in regio Minderhout, kunt u terecht voor osteopathische behandeling voor uiteenlopende klachten. Samen met u bespreken en onderzoeken wij uw klachten om te komen tot een optimaal behandelplan. Het belangrijkste uitgangspunt van onze osteopaat, in de buurt van Minderhout, is de visie op het lichaam als één geheel.

Wij bieden meerdere specialisaties aan

MOVE TO GO is als osteopaat in Hoogstraten gunstig gelegen en goed bereikbaar vanaf Minderhout, en andere omliggende plaatsen. MOVE TO GO is naast een osteopaat ook gespecialiseerd in manuele therapie, sportrevalidatie en dry needling. Daarnaast onderscheiden wij ons door niet alleen klachten te behandelen, maar ons altijd op de patiënt als één geheel te richten. Wij onderscheiden ons ook graag met een open en eerlijke werkwijze. U zit bij onze kinepraktijk in regio Minderhout nooit vast aan een langdurig traject, waarvoor u een groot bedrag ineens betaalt. Betalingen handelen we altijd per behandeling af.

Wilt u meer weten? Bel, mail of maak direct een afspraak!

Zoekt u een osteopaat in Minderhout of directe omgeving? Maak direct een afspraak voor een behandeling bij MOVE TO GO! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze behandelingen? Neem dan contact met ons op. Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be.