✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Sportrevalidatie in Minderhout

Heeft u een blessure en zoekt u een deskundige praktijk voor sportrevalidatie in Minderhout of in de directe omgeving? Heeft u last van een sportblessure, of een blessure die thuis of op het werk is ontstaan? Sportrevalidatie richt zich op het herstellen van blessures opgelopen tijdens het sporten, maar ook blessures opgelopen bij dagelijkse werkzaamheden.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Waarom sportrevalidatie?

Of het nu gaat om sporten, werken, of herstel na een operatie, het doel van sportrevalidatie is om u te helpen terug te komen op uw oude niveau. Sportrevalidatie richt zich op het terugbrengen van de belastbaarheid van het lichaam op het niveau van voor de blessure of operatie. Na het revalideren bent u weer in staat om te sporten of werken zoals u gewend was. Daarbij komt nog dat sportrevalidatie ook gericht is op het voorkomen van nieuwe blessures.

Sportrevalidatie in Minderhout en omgeving

Sportrevalidatie vraagt om een deskundige aanpak. Bij specialist in sportrevalidatie MOVE TO GO, op slechts enkele kilometers van Minderhout, kunt u terecht voor een doeltreffende behandeling van uiteenlopende blessures. Daarnaast is sportrevalidatie een zeer geschikte methode om te herstellen na een operatie. Ook voor kinesitherapie zit u goed bij MOVE TO GO, dé kinesist in regio Minderhout.

MOVE TO GO doet meer dan blessures behandelen


MOVE TO GO onderscheidt zich door niet alleen uw klachten te behandelen, maar daarnaast altijd de patiënt als één geheel te zien. Samen met u kijken we hoe we uw klachten snel en effectief kunnen wegnemen. Bij ons kunt u ook terecht voor osteopathische behandelingen, manuele therapie, en dry needling. Betalingen handelen we altijd per behandeling af, zo weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit onverwacht voor grote uitgaven te staan.

Maak vandaag nog een afspraak

Heeft u lichamelijke klachten, bijvoorbeeld door een blessure? Wacht niet te lang en maak vandaag nog een afspraak bij onze kinesitherapiepraktijk voor sportrevalidatie in regio Minderhout. MOVE TO GO pakt graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij MOVE TO GO, of heeft u vragen over onze tarieven, sportrevalidatie of onze andere behandelingen? Neem contact met ons op! Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be.