✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Kinesist in Loenhout

Heeft u lichamelijke klachten, zoals spier- of gewrichtspijn of moeite met bepaalde bewegingen, en zoekt u een kinesist in Loenhout of directe omgeving? Sportblessures, ongevallen of ziektes, maar ook bijvoorbeeld een verkeerde werkhouding kunnen pijn en problemen met bewegen veroorzaken. Met kinesitherapie verhelpt en verzacht u de pijnklachten en bewegingsproblemen.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Kinesist in Loenhout en omgeving

Bij MOVE TO GO, op slechts tien minuten rijden van Loenhout, kunt u terecht voor deskundige en effectieve kine. Een behandeling bestaat uit gerichte oefeningen, eventueel aangevuld met andere behandelingen, bijvoorbeeld een massage, stretching of dry needling. Wat mag u van MOVE TO GO verwachten? We beginnen met een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten te vormen door vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis daarvan stellen wij samen met u een optimaal behandelplan.

MOVE TO GO doet meer dan alleen klachten behandelen

Onze praktijk is centraal gelegen, nabij bijvoorbeeld Hoogstraten en Loenhout, en is naast kine gespecialiseerd in manuele therapie en sportrevalidatie. MOVE TO GO onderscheidt zich door niet alleen klachten te behandelen, maar zich altijd op de patiënt als één geheel te richten. Wij staan garant voor open en eerlijke werkwijze, u weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Zo betaalt u bij ons nooit onverwachts een groot bedrag in een keer. Betalingen handelen we altijd per behandeling af, dat geldt voor een kinebehandeling alsook een osteopathische sessie. Wanneer u klachten heeft, is het belangrijk daar niet mee te blijven rondlopen. Maak vandaag nog een afspraak.

Benader ons vandaag nog voor een afspraak

Woont u in Loenhout of directe omgeving en zoekt u een kinesist in Hoogstraten? Maak direct een afspraak bij ons! Wilt u eerst meer informatie of heeft u vragen over de tarieven? Neem hiervoor contact met ons op. Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be