✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Osteopaat in Loenhout

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige osteopaat in Loenhout of directe omgeving? Lichamelijke pijnklachten, zoals spierpijn aan uw nek of rug, gewrichtspijn, hoofdpijn en nog veel meer andere klachten, kunnen erg vervelend zijn. Behandeling door een osteopaat kan uw klachten aanzienlijk verlichten. Osteopathie richt zich op het vinden en behandelen van lichamelijk klachten aan bijvoorbeeld gewrichten of weefsels, en problemen met lichaamsbewegingen. De osteopaat spoort de bron van de klachten op en behandelt deze gericht, met als doel dat uw klachten verminderen of verdwijnen en u daarbij meer stabiliteit ervaart in uw lichaam.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Een osteopaat voor regio Loenhout

Bij MOVE TO GO, de praktijk in Hoogstraten, kunt u terecht voor behandeling van uiteenlopende klachten. Samen bespreken en onderzoeken wij uw klachten om te komen tot een optimaal behandelplan. Het belangrijkste uitgangspunt van de osteopaat is de visie op het lichaam als één geheel. Naast het verminderen van de klachten kan door de behandelingen de algemene gezondheid verbeteren, zoals de bloedsomloop of beter slapen, en is dus zeker ook geschikt voor baby’s.

Wij zijn bereikbaar en veelzijdig

MOVE TO GO is als ervaren osteopaat makkelijk en snel bereikbaar vanaf Loenhout en andere omliggende plaatsen. Bij onze kinesist in Loenhout, kunt u ook terecht voor manuele therapie en dry needling. Betalingen handelen we altijd per behandeling af, of dat nu gaat om osteopathie of sportrevalidatie in Loenhout. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Heeft u lichamelijke klachten? Blijf er niet mee rondlopen en maak vandaag nog een afspraak. We pakken graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan.

Informeer naar onze mogelijkheden

Heeft u lichamelijke klachten en zoekt u een osteopaat in Loenhout of directe omgeving? Maak direct een afspraak voor een behandeling bij onze osteopaat in Loenhout. Ook als u vragen heeft of eerst meer informatie wenst over de tarieven, neemt u contact met ons op. Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be