✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Kine in Hoogstraten

Heeft u last van pijn- of bewegingsklachten en zoekt u een praktijk voor kine in Hoogstraten of de directe omgeving? Kinesitherapie, kortweg vaak kine genoemd, is gericht op het verminderen van pijn en het verbeteren van de kwaliteit van bewegingen. Wat houdt kine precies in? Kort samengevat bestaat kine doorgaans voor een groot deel uit gerichte oefeningen, eventueel aangevuld met andere behandelingen, zodat de pijn vermindert. Op deze manier kunnen krachten toenemen en kunt u weer vrijer bewegen.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Kine in Hoogstraten en omgeving

Blessures, ongevallen, ziektes, maar ook een verkeerde houding kunnen bewegingsproblemen en zelfs pijnklachten veroorzaken. Bij MOVE TO GO uit Hoogstraten kunt u terecht voor deskundige en effectieve kinesitherapie, alsook onder meer sportrevalidatie. Samen met u brengen we uw klachten in kaart, om te komen tot een optimaal behandelplan.

Reken steeds op ons voor verschillende behandelingen

Wat doet MOVE TO GO? Wij zijn gevestigd in Hoogstraten en voor kinesitherapie, ostheopatie manuele therapie en sportrevalidatie kunt u bij ons terecht. Oorzaken van pijn en bewegingsklachten kunnen divers en complex zijn en die lossen we aan de hand van kinesitherapie in onze praktijk in Hoogstraten graag op. Daarom kijken we verder dan de klachten zelf. MOVE TO GO richt zich altijd op de patiënt als één geheel. Ons kenmerk is een open en eerlijke werkwijze. U komt nooit voor verrassingen te staan, zoals een groot bedrag ineens betalen. Betalingen handelen we altijd per behandeling af. Heeft u klachten? Maak vandaag nog een afspraak, zodat wij samen met u zo snel mogelijk de oorzaken van uw klachten kunnen aanpakken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Zoekt u een kine voor efficiënte kinesitherapie en woont u in Hoogstraten of directe omgeving? Maak direct een afspraak bij MOVE TO GO! Wilt u eerst meer informatie over kinesitherapie of heeft u vragen over de kine die wij aanbieden in Hoogstraten? Neem hiervoor gerust contact met ons op. Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be.

 

Bekijk ook eens: 

Kinesist Loenhout | Sportrevalidatie Hoogstraten