✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Dry needling nabij Meer en omgeving


Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige praktijk voor dry needling in Meer of directe omgeving? Dry needling is een myofasciale behandelmethode, waarbij een dunne naald in de huid en spieren wordt gestoken. Onder myofasciaal verstaan we dat de klachten uit het houdings- en bewegingsapparaat komen en veroorzaakt worden door triggerpoints. Een triggerpoint is een spierverharding of spierknoop, die beperking van bewegingen, stijfheid, krachtsverlies en pijn kan veroorzaken. De dry needling techniek is een effectieve behandeling van pijnklachten en van het triggerpoint zelf. Dry needling wil zeggen dat er niets geïnjecteerd wordt, maar dat alleen het triggerpoint wordt aangeprikt.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Specialist in dry needling nabij Meer en omgeving

MOVE TO GO is gevestigd in Hoogstraten, nabij Meer, en is gespecialiseerd in dry needling. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor manuele therapie en sportrevalidatie. Wat kunt u verwachten van dry needling bij MOVE TO GO? Allereerst analyseren we uw klachten en onderzoeken we de betreffende spieren of spiergroepen. De dry needling therapie in onze praktijk is gericht op het inactiveren van de triggerpoints, waardoor de doorbloeding van de spieren toeneemt en de verharding afneemt, en daarmee ook de pijnklachten.

Wij doen meer dan alleen klachten behandelen

De specialisten in onze praktijk zijn gespecialiseerd in dry needling, manuele therapie en sportrevalidatie. Bij MOVE TO GO in Hoogstraten doen we meer dan alleen klachten behandelen. We richten ons altijd op de patiënt als één geheel. Betalingen handelen we altijd per behandeling af. Heeft u klachten? Maak vandaag nog een afspraak. MOVE TO GO pakt graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan. Dat geldt wanneer u nood heeft aan sportrevalidatie in Meer, maar ook na een ongeval waarvoor u een correcte en efficiënte behandeling wenst!

Bel, e-mail of maak direct een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij MOVE TO GO? Of heeft u vragen over dry needling of onze andere behandelingen? Neem dan contact met ons op! Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be. Wij vertellen u graag meer over wat wij als kinesist in Meer voor u kunnen betekenen!