✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Sportrevalidatie in regio Meer

Bent u op zoek naar een betrouwbare en deskundige praktijk voor sportrevalidatie in Meer of directe omgeving? Sportrevalidatie richt zich op het herstellen van blessures opgelopen tijdens het sporten. Daarnaast is sportrevalidatie ook bijzonder geschikt voor de behandeling van blessures die zijn opgelopen bij dagelijkse werkzaamheden, of om te herstellen na een operatie.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Intensieve sportrevalidatie in regio Meer en omgeving

Bij MOVE TO GO, specialist in sportrevalidatie in regio Meer, kunt u terecht voor een gerichte behandeling van uiteenlopende blessures. Sportrevalidatie vraagt om een deskundige aanpak. MOVE TO GO onderscheidt zich door niet alleen klachten te behandelen, maar zich altijd op de patiënt als één geheel te richten. Of het nu gaat om sporten, werken, of herstel na een operatie: het doel van sportrevalidatie is om u te helpen terug te komen op uw oude niveau. Sportrevalidatie richt zich op het terugbrengen van de belastbaarheid van het lichaam op het niveau van voor de blessure of operatie. Na het revalideren bent u weer in staat om te sporten of werken zoals u gewend was. Daarbij komt nog dat sportrevalidatie ook gericht is op het voorkomen van nieuwe blessures. Daar staan wij als kinesist uit regio Meer garant voor.

Veel meer dan alleen klachten behandelen

In overleg met u kiezen we de beste behandelwijze, om uw klachten snel en effectief te verminderen en weg te nemen. Bij ons kunt u naast sportrevalidatie ook terecht voor osteopathie, manuele therapie en dry needling. Wij onderscheiden ons graag met een open en eerlijke werkwijze. U zit bij MOVE TO GO nooit vast aan een langdurig traject waarvoor u een groot bedrag ineens betaalt: betalingen handelen we altijd per behandeling af.

Maak meteen een afspraak

Heeft u klachten? Wacht niet te lang en maak vandaag nog een afspraak voor een eerste gesprek op onze kinepraktijk in Hoogstraten voor sportrevalidatie in regio Meer. MOVE TO GO pakt graag zo snel mogelijk samen met u de oorzaken van uw klachten aan. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling bij MOVE TO GO, of heeft u vragen over sportrevalidatie of onze tarieven? Neem contact met ons op! Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be