✓ Betaling per behandeling

✓ Open en eerlijke werkwijze

✓ Doelgericht werken aan herstel

Kinesist in regio Meer

Heeft u lichamelijke klachten, zoals pijn aan uw spieren of gewrichten of moeite met bewegingen, en bent u op zoek naar een kinesist in regio Meer of directe omgeving? Door verschillende oorzaken zoals ziektes, ongevallen of blessures kunnen pijn en problemen met bewegen ontstaan. De behandelingen van een kinesist zijn gericht op het verminderen van pijn en het verbeteren van de kwaliteit van bewegingen.

Wilt u van uw klachten herstellen?

Kinesist in regio Meer en omgeving

Wat doet een kinesist precies? Een kinesist verhelpt en verzacht lichamelijke pijn en bewegingsproblemen. Kinesitherapie door een kinesist in onze praktijk in Meer bestaat voor een groot deel uit gerichte oefeningen, eventueel aangevuld met andere behandelingen, zodat de pijn vermindert en u weer vrij kunt bewegen. Bij de praktijk voor kinesitherapie van MOVE TO GO in Hoogstraten, nabij Meer, kunt u terecht voor deskundige en effectieve behandelingen, zoals sportrevalidatie. Samen met u brengen we uw klachten in kaart, om te komen tot een optimaal behandelplan.

Bij ons staat de patiënt als een geheel centraal

MOVE TO GO is gevestigd in Hoogstraten, in regio Meer en is naast kinesitherapie gespecialiseerd in manuele therapie, sportrevalidatie en dry needling. MOVE TO GO onderscheidt zich door niet alleen klachten effectief te behandelen tijdens onze kinesitherapie in regio Meer, maar ook door zich daarbij altijd op de patiënt als één geheel te richten. Wij onderscheiden ons graag met een open en eerlijke werkwijze. U betaalt bij MOVE TO GO nooit onverwacht een groot bedrag ineens: betalingen handelen we altijd per behandeling af. Heeft u klachten die u wilt bestrijden met kinesitherapie in Meer? Maak dan vandaag nog een afspraak. MOVE TO GO pakt graag samen met u zo snel mogelijk de oorzaken van uw klachten aan.


Neem contact met ons op

Woont u in Meer of in de directe omgeving en zoekt u een kinesist? Maak dan direct een afspraak bij MOVE TO GO! Wilt u eerst meer informatie over kinesitherapie in onze praktijk in regio Meer of heeft u vragen over de tarieven of over wie we zijn? Neem dan gerust contact met ons op! Bel naar +32 491 369 382, of stuur een e-mail naar info@movetogo.be.